Foto: Patric Söderström/Scanpix

Svensson stannar i Elfsborg

I tisdags blev han den meste landslagsmannen genom tiderna. Nu är det klart att Anders Svensson stannar i Elfsborg. På lördagen förlängde han kontraktet med 1+1 år.
– Jag har oerhört starka känslor för klubben, säger han till Elfsborgs hemsida.

Förhandlingarna har pågått under lång tid. Nu är det klart. Anders Svensson stannar i Elfsborg. Mittfältsveteranen har skrivit på ett nytt kontrakt på 1+1 år med Boråsklubben.

– Elfsborg och jag har haft en rak och bra diskussion där vi har pratat om vad jag vill och vad klubben vill. Nu har vi hittat en lösning som passar båda parter och då känns det så klart bra. Elfsborg har ju betytt oerhört mycket för mig, det är liksom min klubb, klubben i mitt hjärta som har fostrat mig både som spelare och till viss del även som människa, säger Svensson till klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag är otroligt stolt över att få vara en del av IF Elfsborg och fortsätter gärna vara det även den dagen jag har slutat som spelare.

Anders Svensson har hittills spelat 289 matcher i Elfsborgströjan.

Mikael Widerberg
mikael.widerberg@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista