Här har du din säsong, Zlatan

1:04 min

Ligaguld, drömmål, app och knäont. Zlatan Ibrahimovics 2013 har bjudit på precis allt.

Zlatan Ibrahimovic avslutade säsongen 2012/2013 med att ta sitt PSG till ligatiteln i Frankrike - klubbens första sedan 1994. Zlatan svarade för 30 mål under säsongen, och vann självklart skytteligan.

Men innan dess, hade han hunnit med att göra fyra mål för Sverige, i premiärmatchen mot England på nya Nationalarenan. Och bicicletan från 35 meter, ja den kommer vi aldrig glömma.

Hösten kom och Zlatans form var bättre än någonsin.

Med ett mål och en assist såg han på egen hand till att ta Sverige till play off till VM i Brasilien 2014.

"Ibras" år nådde nog ändå den högsta toppen den 23 oktober. Då svarade han för otroliga fya mål mot Anderlecht i Champions League.

Zlatan bjöd på både klackmål och ett distansskott så hårt att Super Mac från Buster hade blivit avundsjuk. En uppvisning som fick fotboll-Europa att häpna och allt fler röster höjdes, som menade att Zlatan borde få ballon d'or - priset som världens bästa.

De senaste veckorna har Zlatans målform varit smått hysterisk - och efter det senaste hattricket i ligan har han i skrivades stund svarat för 13 mål på de sju senaste matcherna. Ett facit som Cristiano Ronaldo bara kan matcha.

2012/2013 har inte bara bjudit på drömmål och ligaguld. Zlatan har släppt en egen, och omdiskuterad, app. Briljant enligt vissa, ett skämt enligt andra.

Dessutom har han dragits med ett ont knä, något som får Erik Hamrén att kallsvettas inför de läskiga play off-matcherna mot Portugal.

Ett play off som kan göra Zlatan odödlig - en gång för alla.