VM-drömmen sprack

Lyssnarna om Hamrén: Klart han ska vara kvar

Vi ställde frågan på Radiosportens Facebook-sida. Ska Hamrén sitta kvar? De allra flesta verkar tycka det, men visst finns det rop på hans avgång.

Jan-e Jacobsson Det är kanske inte Hamréns fel, det är väl bara att konstatera att Ronaldo har ett bättre lag bakom sig än vad Zlatan har.

Carl-Fredrik Reel En coach som låter spelare spela på gamla meriter ska inte få förtroende från start.

Roger Lavér Hamrén kan sitta kvar. En bra ledare som behöver bättre spelare att jobba med. I synnerhet bättre backlinje. Där är det inte direkt världsklass...

Maria Kärnström Klart han ska! Christer Stolpen Jaaa, sparka Hamrén. Då blir alla svenska fotbollspelare både snabba och tekniska...

Linus Bergström Hamrén får sitta kvar tills det hittas en fullgod (bättre) ersättare. Kan inte sparka honom bara för att vi inte gick till VM. Let's face it, Sverige har inte en given plats i något mästerskap.

Fredrik Nilsson Vilket är alternativet till Hamrén?

Torunn Sandin Självklart ska han sitta kvar

Anders Danielsson Ja han gör väl det han kan med det material han har. Det är spelarna som ska göra mål inte hamr'en

Mathias Israelsson Oförmågan att sätta ett försvarspel på så många,år är inte värdigt ett landslag. Hög tid att byta.

Tommy Em Pettersson In med Hasse Backe...

Anton Karlsson nja. Han inte drivit någon tydlig linje. Ingen utveckling under hans tid heller dock med ett ganska svagt material att arbeta med,

Tomas Maximus Hammar Klart han ska vara kvar. Behöver ha bättre o spelskickligare backar o mittfältare att jobba med bara....

Mats Jonsson Nej med tanke på hans fruktansvärda brist på att ta ut RÄTT spelare i landslaget. Att inte ha en backlinje med Martin Lorentzson, Alexander Milosevic, Per Karlsson och Nisse Johansson är ju bara för pinsamt. Samtliga bättre än den backlinje som nu visade upp sig mot Portugal och dessutom vana vid att spela inför mycket folk på Friends. Sån fingertoppskänsla MÅSTE man ha som förbundskapten.

Alexander Masic Äh! det är inte Hamrëns fel att sverigen inte har bätre spelare en såhär.

Benkt Steentoft Be Lagerbäck komma tillbaka, om han säger nej kan Hamren stanna

Fredrik Roos Lindell AVGÅNG!!! Kan man inte ta ut ett lag ska man inte vara förbundskapten!

Johan Aulin Klart han ska vara kvar! Godkänt resultat med tanke på motståndet i VM-kvalet. Men viktigast: Numera är det roligt att titta på svenska landslaget, när han skakat runt lite! :))

Andreas Torneus Ja, detta är inte Hamrens fel.

Stina Hedén ja, han tar Sverige till i EM i stället.

Michael Hellberg Nej. Ny coach och nytt yngre lag ska in.

Ulrika Dahlberg Behövs nog lite nytt "blod" nu... !!!

Jonas Örtengren Är svenska folket så jävla blåögda att de tror det spelar någon roll vem som leder landslaget? Vi har inte spelarmaterialet att ta oss till varje mästerskap. Zlatan är den enda som kan mäta sig med de bästa. Resten är alldeles för medelmåttiga i sammanhanget. Ronaldo hade ju ett LAG till hjälp. Nä, tänk istället om inför nästa kvalsejour. In med nytt ungt hungrigt blod i träningsmatcherna som kommer. Spela ihop ett nytt gäng inför framtiden. Vi har många unga på gång nu. Låt Hamrén jobba i lugn och ro. Bygga ett nytt lag.

Fredrik Almqvist Förstår inte den hets bland media som uppstår varje gång ett svenskt landslag förlorar... Säger som någon skrev här, låt nu Hamrén fixa sitt lag i lugn och ro.

Johan Taiminen Hamren skall vara kvar. Sverige gör en bra match men då man satsar offensivt glömmer man defensiven. Men vinna eller försvinna handlade de om. Sverige var tvingade att vinna mot ett Portugal som satt i förarsättet. Synd att vi förlorar men Hamren skall sitta kvar. Vi fick ju de svåraste motståndet i kvalet i alla fall näst svårast. Så bara att bryta ihop ta fram gravöl & hoppas på nya tag!

Sofia Isaksson SJÄLVKLART!! Han visar att han lyckas få laget att trots typ de sämsta omständigheterna bjuda upp mot kanske världens bästa landslag...låt honom fortsätta på detta!

Christer Bakai Bort med Hamren. Trevlig kille men har inte lyckets få ihop ett vinnarlag. Utan Z hade det blivit riktigt dåligt. Nu är det dags att satsa på Nya unga spelare med lite hunger. Och Ja även en ny förbundskapten.

Per-Erik Johansson Hamren är ingen favorit precis, men ändå en prestation att baxa detta landslag med träben som Sebastian Larsson och Rasmus Elm till playoff. Hur Elm kan ha blivit proffs och dessutom ha en given plats i landslaget är riktig gåta

Lars Hedlund Hamren ska sitta kvar. Finns ingen tränare som kan få till en bättre backlinje med de spelare som Sverige har. Det är en satsning på försvarsspelare som behövs i Sverige.

Phernilla PH Åkergren Får Hamren gå så tror jag vi sett Z för sista gången.

Nils B Axelsson avgå Hamrén med omedelbar verkan , hur du kan bänka sveriges bästa mittfältare i dom 2 viktigaste matcherna är helt sjukt , så ta ditt ansvar och lämna över förbundskostymen till någon fotbollsgillande ledare omedelbart som kan lotsa in den nya tekniska generationen i svensk fotboll !

Mattias Holm Förstår inte varför alla tycker att hamren ska avgår för. Han ska vara kvar och tänka om lite bara och kolla över laget! Och kolla på yngre spelare.

Sandra Andersson Gjort är gjort. Vissr är det synd att Sverige inte kom till VM. Men det kommer nya chanser. Det behövs inte byta tränare.

Katarina Skylare Så klart att han ska vara kvar. Punkt slut.

Jimmy Björcke Han ska bort. Han tror vi kan lira som barca, ge oss en lagerbäck

Mattias Engberg Spelarnas prestation blir nog inte bättre med en ny förbundskaptenen.

Johnny Andersson Han ska bort! han står ju och flinar när dom förlorat.. nytt blod med nya idéer