AP Photo/Jim Mone

Radiosportens lyssnare saknar Brodin och Hedman

Radiosportens lyssnare har tyckt till på vår Facebook-sida om OS-truppen i ishockey. Det är framförallt två spelare som saknas, backarna Jonas Brodin och Victor Hedman.

Så här skriver Pierre Bäckman:

”Det är bisarrt att Jonathan Ericsson kom med. Han håller verkligen inte för OS. Jonas Brodin borde haft den platsen. Sen skulle Victor Hedman kunna ta en plats  med det argumentet att Edler är avstängd och dessutom har en undermålig säsong”

Tobias Markus Nyvaller: "Hedman och Brodin har varit riktigt bra i sina respektive klubblag, finns ingen anledning att skippa dom framför Tallinder och Edler. Hedman har inte varit bra tidigare i seniorlandslaget men det var en turnering för ett par år sedan och han har växt mycket det senaste. Brodin har alltid varit bra i landslaget och är väldigt bra i Minnesota."

Peter Jonasson vill ha bort en annan OS-back: "Jag gillar inte Henrik Tallinder, så bortsett från honom så ser det bra ut, lite överraskad men glad att Jimmy Oduya kom med".

Andra spelare som saknas är Carl Söderberg, Nicklas Grossmann, Douglas Murray och Mika Zibanejad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista