Foto: TT

Djurgården köper loss Jawo

Djurgården och Amadou Jawo är överens om en fortsättning. På en presskonferens på söndagen presenterade stockholmarna anfallaren, som skrivit på ett femårskontrakt.  

Djurgården lånade in Amadou Jawo från Elfsborg under förra säsongen. Det slutade med succé. Anfallaren stod för tolv mål, och var blårändernas kanske bästa spelare.

Nu är Dif, Elfsborg och huvudpersonen själv överens om en fortsättning. Jawo har skrivit ett femårskontrakt med Djurgården, det meddelade klubben på en presskonferens under söndagen. Enligt Expressen betalar Djurgården omkring 500 000 kronor för 29-åringen.

– Det känns jättebra. Jag hade möjligheten att spela utomlands men som helhet så känns det som Djurgården har presenterat bättre. Jag är djurgårdare och att att få chansen att vara med här de fem närmsta åren känns väldigt skönt. Jag har gjort en ställningstagande tillsammans med Djurgården som jag är mycket nöjd med, säger Amadou Jawo till dif.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista