Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX.

Kim Källström ryggskadad

Landslagsmittfältaren Kim Källström kommer inte ingå i Arsenals matchtrupp under söndagens ligamöte med Chrystal Palace. Svensken är ryggskadad.

Enligt de första obekräftade uppgifterna till tidningen Aftonbladet skulle Kim Källström ha skadat sig på den första träningen med nya klubben Arsenal på lördagen.

Lite senare uppgav brittiska BBC att Källström ska ha skadat ryggen och att svensken kan bli borta från spel i upp till två-tre månader.

Uppgifterna tillbakavisades senare och Källström ska inte riskera att vara borta så länge som två till tre månader. Det senaste beskedet är att svensken har en känning i ryggen och inte alls deltog i lördagens träning.

Källström kommer inte att kunna spela Arsenals söndagsmatch mot Chrystal Palace, men ryggskadan ska inte alls vara så allvarlig som det först uppgavs. Detta enligt engelska Daily Mail.

Ryggskadan ska ha uppkomit när Källström spelade strandfotboll i Abu Dhabi under tisdagen tillsammans med sitt ryska klubblag Spartak Moskva. Detta enligt brittiska BBC.

Källström blev något överraskande klar på lån till Arsenal under fredagen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".