Foto: Sören Andersson / TT

Svenska spelarna om finalförlusten

3:29 min

De svenska bandyspelarna (och en rysk) sa följande efter den svenska finalförlusten i bandy-VM.

Per Hellmyrs:
"Jag är otroligt ledsen och har svårt att hitta ord egentligen. Har svårt att summera matchen på ett vettigt sätt. Jag har sett fram emot VM och finalen och vi har sett oss själva stå där som segrare, och så blir det inte så. Man är både uppgiven, ledsen och tom, det är många känslor.

Christoffer Edlund:
"Det är tungt. Vi har många lägen och jag tycker att vi ska göra mer än två mål. Det är inte mycket mer som krävs för att vinna så det är jäkligt tungt. Jag grämer mig över lite missade målchanser"

Patrik Nilsson:
"Vi gör en jättebra match. Vi har mycket chanser men bränner två straffar som blir avgörande. Jag tycker vi gör en fantastiskt bra insats men bollen går inte i"

Sergej Lomanov Jr, Ryssland:
"Jag är jätteglad, det är mitt sjunde VM-guld. Det var en svår match, svåra förhållanden, men jag tackar publiken som kom idag. Det var många som hejdade på oss och det var kanske en fördel"

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista