Foto: Scanpix.

Erica Jarder satsar på nytt personligt rekord

3:09 min

På EM förra året skrällde hon med ett brons, nu säger Erica Jarder att hon har blivit en bättre längdhoppare och imorgon satsar hon långt. Nytt personligt rekord annars är hon inte nöjd, "Man vill ju alltid vinna", säger Jarder till Radiosporten.

– Man vill ju alltid vinna och jag tror det hänger ihop om jag hoppar bra får till ett resultat som jag är nöjd med då kommer man nog högt upp i placeringarna också, Jag har alltid höga förväntningar och höga mål och jag vill hoppa långt och det vill jag göra varje gång men det handlar om att hitta en bra känsla det är bara min andra tävling det här och det kan ta lite tid att komma in i det men jog hoppas att det sitter imorgon, säger Erica Jarder till Radiosporten.

– Mina mål är höga Jag tycker inte att jag ska vara helt nöjd om jag inte sätter pers, sen är det inte en garanti att jag sätter pers i morgon. Det har hänt så mycket i min utveckling att jag borde inte vara nöjd med mindre, säger längdhopperskan.

Friidrottsgalan från Globen börjar på torsdagskvällen och Radiosporten sänder direkt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista