Photo: Tobias Röstlund / TT

Johan Olsson: "Riktigt nöjd med läget"

2:38 min

Johan Olsson anländer till Sotji efter en mardrömsuppladding. Det svenska OS-hoppet har haft stora problem med en revbensskada. Han säger till Radiosporten att han fortfarande har ont men han ser ändå positivt på sin återhämtning.

– Självklart inte lika ont som jag hade i början för då hade jag fruktasnvärt ont men jag får ont efter belastning. Men det positiva är ju egentligen att den här skadan hela tiden återhämtar sig, skulle jag belasta hårt och sen få ondare efter så skulle man kanske behöva ta sig en funderare över träningsupplägg, säger det svenska när han landat i Sotji.

Andningen är inget problem längre nu, det har släppt och det är mer muskler, leder och legament som inte kan röra sig som det ska på grund av inflamatin.  

– Jag är riktigt nöjd med läget hur det är att jag har kunnat följa den plan jag haft utifrån skadan och kunnat följa en progresion och kunnat genomföra de pass jag har velat utifrån skadan utan några bakslag, säger Johan Olsson till Radiosporten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista