Foto: Janerik Henriksson / TT

Tornéus bästa säsongsinledning någonsin

Michel Tornéus om tävlingen: "Jättenöjd"
1:59 min

Michel Tornéus hoppade riktigt bra i Globengalan på torsdagskvällen. 8.14 mätte hans längsta hopp och det räckte till en andra plats. "Men det hade varit kul att vinna" säger Tornéus till Radiosporten.

– Jag är jättenöjd men det hade varit kul att vinna, det var nära och det kändes som det fanns lite mer att plocka ut, det var lite väl många tramp men jag är nöjd att jag lyckades hantera farten så bra som jag gjorde och jag vet att lite mer form på det här så kommer det bli super, säger Michel Tornéus till Radiosporten

Tornéus säger att han är lite förvånad över sin fina inledning på tävlingssäsongen och att man aldrig kan veta riktigt var man står inför en säsongspremiär.

– Man kommer in här i globen, det är mycket folk, alla hejar på en, bra motstånd då blir man så motiverad så man vill hoppa långt, säger en mycket nöjd Tornéus efter tävlingen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".