1 av 8
Radiosportens Martin Marhlo fick en så kallad "fun meter" av en amerikansk kollega. Foto: SR.
2 av 8
Radiosportens skidreferent Dagge Malmqvist med sin ryska pälsmössa. Till höger: Finske tv-sportkommentatorn Kaj Kunnas är glad gäst i OS-sportextra. Foton: Martin Marhlo och Martin Sundelius/Sveriges Radio.
3 av 8
Radiosportens Martin Marhlo stirrig j-kel. Foto: Alexander Lundholm/Sveriges Radio.
4 av 8
Till vänster: Skidreporter Susanna Andrén i alltför stora ryska solgasögon. Till höger: Skidreferent Dagge Malmqvist masseras expert Torgny Mogrens rygg. Foton: Martin Sundelius/Sveriges Radio.
5 av 8
Radiosportens hockeyexpert Magnus Arvedson skojar med hockeyreferent Christian Olsson. Foto: Martin Sundelius/Sveriges Radio.
6 av 8
Petter Northug intervjuas av Radiosportens Roger Burman, och gratulerar Sverige till stafettguldet. Foto: Martin Sundelius/Sveriges Radio.
7 av 8
Patrik Falck, ljudtekniker i förgrunden. I bakgrunden programledaren Martin Marhlo. Till höger: Martin Marhlo genomskådar allt. Till och med bröd. Foton: Susanna Andrén/Sveriges Radio.
8 av 8
Radiosportens Lena Sundqvist och Martin Sundelius hoppar in i hotellpoolen. Foto: Alexander Lundholm/Sveriges Radio.

Radiosportens OS i bilder: Ja, det är roligt nästan jämt

Här är ett axplock ur den digra bildbank som vi börjar bygga upp härifrån de 22:a vinterspelen i Sotji. Det är för det mesta väldigt roligt att jobba under ett OS, som du kan se i bildspelet ovan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista