Juventus inledde med seger

Juventus inledde den italienska fotbollssäsongen med att göra som vanligt - att vinna. 1-0 mot Chievo gav nye tränaren Massimiliano Allegri arbetsro.

I torsdags lottades Malmö FF mot Spanska Atlético Madrid, grekiska Olympiakos och italienska Juventus i det stundande Champions League-äventyret. Malmö inleder borta mot Juventus i Turin den 16 september, och på lördagen fick "Juve" en perfekt start på Serie A-säsongen.

Efter att Antonio Conte i juli hoppat av tränaruppdraget för klubben som han ledde till tre raka ligatitlar i överlägsen stil - och tog 83 segrar på 114 ligamatcher - har det varit press på efterträdaren Massimiliano Allegri.

47-åringen tog visserligen Milan till ligaseger 2010-2011 - men i januari i år fick han sparken, och många har varit tveksamma till om han kan ta vid där Conte slutade.

Men efter 1-0 borta mot Chievo kan Allegri i alla fall ha skapat sig arbetsro. Redan i den sjätte minuten kom matchens enda mål när backen Martín Cáceres nickade in en hörna via Chievobacken Cristiano Biraghi.

Juventus skapade mest och bäst. Både Carlos Tévez och Leonardo Bonucci träffade trävirket i samma anfall. Och i den andra halvleken hade 18-årige Kingsley Coman - som är ny från Paris Saint-Germain och fick chansen från start i anfallet - ett skott i utsidan av stolpen.

Trots det kunde det ha blivit 1-1 när Chievos anfallare Maxi López fick ett kanonläge i straffområdet med kvarten kvar - men Juventus målvakt Gianluigi Buffon visade att han fortfarande håller hög klass och räddade.