Falcao klar för United

Manchester United har vunnit dragkampen om anfallsstjärnan Radamel Falcao. 28-åringen lånas in från Monaco för resten av säsongen.

I kväll stänger transferfönstret och många klubbar försöker under måndagen göra ett sista försök att förstärka. En av de hetaste spelarna är Monacos anfallare Falcao som kopplats samman med Real Madrid, Manchester City och flera andra klubbar senaste veckan. Nu är det United som skrivit på kontrakt med Falcao. United som haft en tung start på säsongen med tre matcher utan seger.

Endast en läkarundersökning återstår, skriver brittiska medier. United kommer få betala cirka 250 miljoner kronor för att få låna Falcao en säsong. Anfallaren från Colombia har genomgått tre knäoperationer och missade VM i somras på grund av en knäskada.

Anfallare som lämnar United är mexikanen Javier Hernández som är klar för Real Madrid på ett lån säsongen ut. Danny Welbeck har kopplats samman med Tottenham. 

Enligt italienska Fiorentinas officiella Twitter-konto har backen Micah Richards anlänt till Florens för att diskutera en övergång. Precis som John Guidetti har Richards fått besked om att han inte får plats i Manchester Citys trupp. 

Norrmannen Per Ciljan Skjelbred, 27, återvänder från Hamburg till Hertha Berlin dit han var utlånad förra säsongen. Marockanske mittfältaren Karim El Ahmadi, 29, lämnar Aston Villa i Premier League för Feyenoord i Holland.

Sverigebekantingen och förre Häckenspelaren Waris Majeed är enligt BBC klar för turkiska Trabzonspor.

Den 34-åriga veteranen Amauri lämnar Parma för spel i Torino. Han ersätter italienska landslagsyttern Alessio Cerci, 27, som lämnar Torino för spel i Atletico Madrid. 

Texten uppdateras med fler heta övergångar.