Foto: Sören Andersson / TT

Minnesmatcher för Ingesson

Elfsborg planerar nu för en stjärnspäckad minnesturnering för att hedra Klas Ingesson. Ambitionen är att locka hela VM-laget från 1994 till Borås Arena första helgen i december, skriver Borås Tidning.

Beslutet är taget men upplägget är fortfarande under diskussion. Tanken är att bjuda in till en minnes- och välgörenhetsturnering. Uppslagen är flera, till exempel ett lag innehållande spelare från VM -94, ett mixat Elfsborgslag med spelare från nu och då, ett TV-lag och ett Klas Ingesson-lag, representerat av utländska profiler från Ingessons tidigare proffsklubbar.

-Jag säger inte att det blir så här, vi har en önskan om det, men allt är fortsatt i planeringsstadiet. Vi kommer att bjuda in VM-laget från -94 och även skicka förfrågningar till klubbar och klubbkompisar Klas kom i kontakt med under hela sin proffskarriär, säger Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson, till BT.

Mer om Klas Ingesson

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".