Antonsson Backen Mikael Antonsson fick högerfoten bandagerad då landslaget tränade på Stockholms stadion. Foto: Jonas Ekströmer/TT
Antonsson Backen Mikael Antonsson fick högerfoten bandagerad då landslaget tränade på Stockholms stadion. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Ingen fara med Antonsson

Hårt tejpad och behandlingar under kvällarna. Det är knepen försvararen Mikael Antonsson använder sig av för att få ordning på sin stukade fot. 

Men någon fara för fotbollslandslagets EM-kvalmöte med Montenegro på lördag ska det inte vara.

– Nej, jag råkade ut för en stukning vår senaste match mot Nordsjälland, och i går (i tisdags) skulle de som spelat match i helgen värma upp och spela kvadraten för att sedan kliva av. Det var det jag gjorde. Jag klev inte av för någon ny skada, sade FC Köpenhamn-spelaren inför sitt fulla deltagande under onsdagens träning på Stockholm stadion.

Ett träningspass där även Zlatan Ibrahimovic fanns med.

Men precis som tidigare inledde han i ett par blå löparskor och gjorde löp- och stretchövningar med sjukgymnasten Rickard Dahan. När bollarna sedan plockades fram bytte Paris SG-stjärnan till ett par svart fotbollsskor.

Mer om Herrlandslaget

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".