Seger och Asllani
Caroline Seger (t.v.) och Kosovare Asllani. Foto: TT Nyhetsbyrån

PSG-damernas möte med kungaparet blev inställt

Kosovare Asllani och Caroline Seger skulle liksom Zlatan Ibrahimovic möta kungaparet i Paris. Men PSG-spelarnas möte blev inställt. ”Varför det blev så låter vi vara osagt”, skriver de på sociala medier.

När kungaparet besökte Fondation Paris Saint-Germain (klubbens ideella verksamhet) och träffade Zlatan Ibrahimovic fanns inga svenska damstjärnor på plats.

Detta trots att Caroline Seger och Kosovare Asllani spelar för PSG:s damlag. Från officiellt håll berodde det på förseningar som tvingade till ett komprimerat program.

Men Asllani gav dock en aningen annorlunda förklaring.  

”Vi var bjudna för att i dag träffa kungen och drottningen. I går kväll blev det tydligen 'inställt', vilket inte gällde för alla. Varför det blev så här låter vi vara osagt. Dock vill vi poängtera att det har ingenting att göra med vårt kungapar”, skriver Asllani på sin Twitter.

Caroline Seger publicerade även hon texten på sitt Instagram-konto. Vad exakt orsaken var, och varför de båda ”låter det vara osagt”, är (ännu) inte känt. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".