Anton Grundel (t.v.) och Robin Alvarez
Anton Grundel (t.v.) och Robin Alvarez. Foto: TT Nyhetsbyrån

Viktiga poäng på spel när FBK återfår duo

Djurgården och Färjestad gör upp i dagens SHL-match som fullbordar den 28:e omgången. 

Färjestad får tillbaka två tongivande spelare i Anton Grundel och Toni Rajala, och laget tar sig vid seger tre poäng bakom Djurgården i tabellen och skapar sig dessutom utrymme ner till Modo och Leksand under strecket.

–  Men det kommer att bli en svår match då vi möter ett Djurgården som spelar tight och tufft och ska vi ta något med oss från dagen så måste vi lägga till spelet framför mål, vinna mer returer, säger FBK-tränaren Tommy Samuelsson.

Djurgården har saknat ett par kuggar under en tid. Mattias Guter som avgjorde lagens senaste möte på Hovet har missat flera matcher och gör det förmodligen även i dag. Lagets poängkung Marcus Sörensen kommer dock att göra comeback i dag.

Missar matchen gör även de mer långtidsskadade Philip Holm, Sebastian Lauritzen och Daniel Fernholm. Djurgården kan ta sig förbi Växjö upp på sjätte plats om man segrar i dag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".