STOCKHOLM 20081024 Innebandy, Svenska Superligan, AIK - Jönköping, på bilden: AIKs Kristoffer Kranberg i kamp med Jönköpings Martin Fredricson. Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Han gör comeback efter tre år

Kristoffer Kranberg ansluter till jumbon AIK

AIK innebandy ligger på nedflyttningsplats i Superligan efter bara två segrar på tolv matcher. Nu väljer klubben att plocka in den före detta stjärnbacken Kristoffer Kranberg för att om möjligt förstärka laget.

Kranberg är 33 år och la av med innebandyn för tre och ett halvt år sen efter att AIK dominerat svensk innebandy under flera år. Han har tränat hela december med laget.

Erik Bjerlestam är sportchef i AIK och han säger till Radiosporten att Kristoffer Kranberg under träningarna med laget visat att han fortfarande håller hög klass och att han bidrar med rutin och klubbhjärta.

Enligt Erik Bjerlestam har AIK hamnat i den här prekära situationen efter en försäsong med många förluster vilket skapat en negativ spiral som de har svårt att ta sig ur.

Men han är hoppfull att de till slut kommer att lyckas och lämna nedflyttningsplatsen.

Radiosporten
radiosporten@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".