20140430 Chelseas Fernando Torres mot Atleticos Miranda och Mario Suarez under Champions League-semifinalen på Stamford Bridge. Foto: Kirsty Wigglesworth/TT
Fernando Torres när han spelade i Chelsea. Foto: Kirsty Wigglesworth/TT

Torres återvänder till Atlético

Den spanske fotbollsanfallaren Fernando Torres är efter en lång tid av spekulationer till slut klar för spel i Atlético Madrid.

Torres kommer att lånas ut av Milan fram till slutet av säsongen 2015-16. Torres lämnade sin moderklubb Atlético för sju och ett halvt år sedan. Han tillbringade fyra säsonger i Liverpool, innan karriären planade ut i Chelsea.

Från Londonklubben gick Torres på lån till Milan, som köpte ut honom från kontraktet så sent som i lördags. Och nu sluts alltså cirkeln när serie A-klubben beslutat sig för att låna ut anfallaren till Atlético Madrid. En läkarundersökning återstår innan affären kan bli klar den 5 januari när det italienska transferfönstret öppnar, meddelar Atlético på sin webbplats. 

Mer om Internationell klubblagsfotboll

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".