Filip Forsberg, Nashville Predators, kan bli den fjärde svensken att utses till årets nykomling i NHL. Foto: Mark Humphrey/TT.
Filip Forsberg, Nashville Predators, kan bli den fjärde svensken att utses till årets nykomling i NHL. Foto: Mark Humphrey/TT.
Radiosportens Hockeypodd

Filip Forsberg: ”Klart det vore roligt att bli årets Rookie”

Filip Forsberg om NHL-succén, Modo- och Brynäs-krisen, Rolling Stones + JVM
41 min

Årets första avsnitt av Radiosportens Hockeypodd bjuder på ett exklusivt reportage med Sveriges hetaste NHL-spelare den här säsongen, 20-årige Filip Forsberg.

  • Nashvilles Filip Forsberg har stora chanser att bli utsedd till årets nykomling i NHL och hyllas av flera med- och motspelare i NHL, bland dessa Vancouvers Daniel Sedin.
  • Vi ringer upp Niklas Eriksson, tränare i Almtuna som tidigare tränat Filip Forsberg i Leksand. Eriksson bjuder på en skön Forsberg-anekdot.
  • Dessutom stort fokus på krislagen i SHL, Modo och Brynäs. Vi hör Modos nye tränare ”Perra” Johnsson på sin breda värmländska och så reder vi ut om Rolling Stones är bättre än Brynäs med hjälp av Brynäs-tränaren Tommy Jonsson.
  • Sist hör vi Magnus Wahlmans personliga betraktelse över JVM-turneringen i Toronto.
     

Medverkande: Kristofer Ottosson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".