Isabelle Gulldén
Foto: TT Nyhetsbyrån

Gulldén skadad – rehab väntar

Isabella Gulldén dras med skadebekymmer. Den svenska handbollsstjärnan måste rehabilitera sitt skadade knä och missar flera matcher för sitt danska lag Viborg.

I handbolls-EM gjorde hon succé och förde Sverige till ett brons – men väl hemma i vardagen igen går det trögare för Isabella Gulldén.

En knäskada gjorde att hon inte kunde spela lördagens ligamatch mot Århus, och det krävs ytterligare ett par veckors rehabilitering innan hon är fullt återställd.

”Jag satt på bänken men var aldrig aktuell till spel. Mitt knä är fortfarande inte bra och vi får se när jag står på banan igen. Nu får jag ett rehabprogram och kan snart vara tillbaka utan smärtor. Vet inte helt när jag är tillbaka men inte längre än 2 veckor ”i alla fall”, skriver hon i sin blogg.

Det var i en ligamatch den 2 januari som olyckan var framme, och hon landade på knät efter en sammanstötning med en motståndare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".