Emma Berglund och Mohammed Ali Kahn. Foton: TT.
Emma Berglund och Mohammed Ali Kahn. Foton: TT.

Rörliga mittbackarna Berglund och Ali Kahn gästar Arenan

FotbollsArena Radiosporten 26 januari
34 min

I veckans avsnitt av FotbollsArena Radiosporten pratar vi med mittbackarna Emma Berglund och Mohammed Ali Kahn.

  • Emma Berglund berättar om flytten från Umeå till FC Rosengård, från en före detta storklubb till en nuvarande, från snö och kyla till regn och blåst och från mittenplaceringar i allsvenskan till Champions league.
  • Mohammed Ali Kahn har flyttat ännu längre, från Kina till Halmstad. Den före detta Häckenspelaren trivdes inte alls i Kina, i Arenan berättar han om den hemska maten och att kinesiska fotbollspelare tänker för mycket på sig själva och för lite på laget.
  • Bollkunskap summerar vi förra veckans succéfråga där vi efterlyste spelare med adjektivnamn – från Frisk till Best. En lyssnare har plockat ihop en hel elva med adjektivnamn, plus domare, agenter och speaker...
  • Den här veckan vill vi ha in exempel på klubbar som gjort sällsynt dåliga spelarförsäljningar, när blivande storspelare slumpats bort för inga pengar alls för att senare säljas av nästa klubb för miljonbelopp.

 

Mer om Fotbollsarena-Radiosporten

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".