Zlatan hyllas efter klack-assisten

1:05 min

Radiosportens expert Richard Henriksson hyllar Zlatan Ibrahimovic för den eleganta klacken som ledde fram till PSG:s segermål mot Malmö FF.

– På något ett fantastiskt, världsklassigt vis så har han både speluppfattningen och tekniken att klacka bollen över MFF-spelarna, det är bara Zlatan som gör något sånt, säger Richard Henriksson och fortsätter:

– Ronaldo och Messi är vassare spelare totalt men just de sakerna är det bara Zlatans som gör.

Det var 16 minuter in i den andra halvleken som publiken i Paris bjöds på en riktig delikatess. Maxwells inlägg från vänsterkanten hittade Zlatan Ibrahimovic vid den främre stolpen. Zlatan, med ögon i nacken, klackade bollen vidare till Cavani som vackert nickade in 2-0.

– Det kom ett inlägg från Maxwell och jag klackade vidare till Eddie och Eddie gör mål, beskrev Zlatan Ibrahimovic själv situationen i TV3.

Ibrahimovic blev utbytt i den 74:e minuten och efter slutsignal hyllade han Angel Di Marias insats i matchen.

– Han gjorde ett fantastiskt mål i dag och en mycket bra match, han ska bara hitta sin roll och känna sig bekväm så kommer han vara nyttig på alla sätt, säger han till TV3.

Den forne Malmöspelaren gav också bortalaget godkänt.

– Malmö gör det bra, det märktes att de spelade på bortaplan, men vi lyckades göra ett tidigt mål. Jag snackade lite med Mackan jag känner ju inte så många där, säger han med ett leende.