Radiosportens Facebook
Radiosportens Facebook.

Lyssnarna: Rödin bäst – ”Motivering överflödig”

Radiosportens lyssnare fick skriva in på Radiosportens Facebooksida. Vem har varit bäst hittills i SHL. Majoriteten skrev samma namn.

Så här skriver Radiosportens gillare på Facebook om Anton Rödin:

Magnus Olofsson Anton Rödin. Känns nästan onödigt med en motivering, men vad sägs om att leda kanske den bästa offensiven och det bästa PP:et i serien. Detta i ett lag som av flertalet experter tippats harva i de nedre regionerna av tabellen. Att han dessutom är en lojal lagkapten med riktig lagkänsla gör inte saken sämre!

David Martinsson Anton Rödin Trots sin unga ålder, så är han en sann ledare som verkligen förtjänar C:et på bröstet, ger allt i varje byte, har en bra arbetsvillighet både i powerplay och när han är med och "dödar" utvisningar, han gör många mål, många "betydelsefulla" tacklingar men även många målgivande och avgörande passningar

Han är en av spelarna som lyfter laget och gör att Brynäs är just ett topplag denna säsong!

Conny Engstrand Anton Rödin. Rätt givet just nu. Rödin leder laget och blir bättre i pressade lägen.

Irene Svensson Anton Rödin tycker jag har jobbat i alla matcher men alla behövs för vinst!! Så bästa i SHL är Anton Rödin Smiley

Annette Hedman Anton Rödin. Han visar kampvilja i varje sekund och leder verkligen sitt lag som den kapten han är .

Fredrik Nilsson Tveklöst Rödin...!

Olle Lundin Anton rödin.. Han har tagit kaptensrollen på Fult alvar och leder laget på ett fantastisk sett.

Till Radiosportens Facebooksida.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista