Tyskland-Holland ställs in av säkerhetsskäl

Mindre än två timmar före avspark ställdes Tysklands landskamp mot Nederländerna in - på grund av säkerhetsskäl.

Enligt uppgifter från tysk polis rör det sig om bombhot.

Träningslandskampen mellan Tyskland och Nederländerna, som skulle ha spelats i Hannover på tisdagskvällen, ställdes in på grund av säkerhetsskäl.

Beslutet kom sent, bara dryga timmen före avspark. Stadion evakuerades och polis genomsöker arenan. Tysklands förbundskansler Angela Merkel skulle ha sett matchen på plats.

Enligt tyska tidningen Bild ska polisen ha uppgett att det finns en "konkret hotsituation" mot matchen.

Sedan tidigare är det klart att Belgien ställer in landskampen mot Spanien, som skulle ha spelats i Bryssel. Också det på grund av säkerhetsskäl.

Belgiens fotbollsförbund tog beslutet sedan regeringen avrått från att spela landskampen. Orsaken är att en av de misstänkta terroristerna fortfarande är på fri fot efter dåden i Paris.

En belgisk medborgare, som tros befinna sig i Syrien, misstänks vara hjärnan bakom attackerna i Frankrike.

Däremot spelar Frankrike bortalandskampen mot England på Wembley. Säkerhetspådraget är stort inför matchen, förutom många poliser har 5 000 soldater kallats in. Dessutom kommer delar av det brittiska specialförbandet SAS att finnas bland publiken.

Hemmapubliken uppmanas också att sjunga med i den franska nationalsången Marseljäsen. Texten kommer att visas på storbildsskärmen på arenan.

En bomb utlöstes utanför Stade de France i Paris i fredags, i samband med Frankrikes landskamp mot Tyskland.