Foto: TT Kollage: Radiosporten
Foto: TT Kollage: Radiosporten

Wislander: "Det finns en glöd i det här laget"

1:26 min

Trots förlust och noll poäng i bagaget till mellanrundan ser Radiosportens expert Magnus Wislander positivt på fortsättningen.

Sverige föll med 22-24 mot Spanien men är ändå vidare till mellanrundan. Dock utan att få med sig några poäng.

– Vi ligger i mellanskiktet i Europa och vi får göra det bästa av situationen, säger Radiosportens expert Magnus Wislander som ändå ser positivt på framtiden.

– Vi hade en dipp i första halvlek, men de här jättedipparna från de två första matcherna har vi inte tagit med oss. Det finns ändå en glöd i det här laget som man kan utveckla mer inför framtiden, säger Magnus Wislander.

Han ger Mattias Andersson i mål godkänt mot Spanien.

– Johan Jakobsson och Viktor Östlund är de två som får godkänt ute på plan tillsammans med Tobias Karlssons och Jesper Nilsson försvarsspel.

Däremot sätter han frågetecken för Lukas Nilssons insats.

– Det han presterar i de första matcherna gör att motståndarna måste ta honom på allvar och läsa in honom. Det kommer att bli tuffare och tuffare ju fler internationella matcher han gör, säger Wislander.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista