Foto: TT
Fredheim ligger bakom Brolins målgest. Foto: Foto: TT
FotbollsArena Radiosporten

Mannen som lärde Tomas Brolin hans målpiruett

41 min

I veckans avsnitt träffar vi bland annat dansintresserade tränaren Tor-Arne Fredheim, bedömer Jörgen Lennartssons engelska och följer med bakom kulisserna på "Så ska det låta med Bengt Skött".

Dansande tränare:
Tipsen om dansanta coacher har nått redaktionen och det visar sig att Assyriskas tränare Tor-Arne Fredheim är en riktig dansfantast. So mdessutom inspirerat Tomas Brolin till dennes ikoniska målgest.

Gent:
Belgiske journalisten Peter Vendenbempt gästar och berättar om det offensiva skrällgänget som tar sig an Wolfsburg på onsdag i Champions Leagues åttondelsfinal. Och så hör vi när Bengt Skött ringer till Belgien för att reda ut hur det ska låta i "Så ska det låta".

Lennartssons engelska:
Efter att det i förra veckan höjdes frågetecken för Jörgen Lenartssons engelskakunskaper så besätmde vi oss för att reda ut det hela med ett samtal.

#Bollkunskap:
Den här veckan vill vi apropå Danny Welbecks succé-comeback fråga efter andra exemepl på när spelare i sin cförsta match efter skada gjort ett bestående avtryck.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista