FBK-tränaren Tommy Samuelsson är kritisk till play in-spelet. L-G Jansson tror att Djurgården slår ut Brynäs, men Magnus Wahlman håller inte med.
FBK-tränaren Tommy Samuelsson är kritisk till play in-spelet. L-G Jansson tror att Djurgården slår ut Brynäs, men Magnus Wahlman håller inte med. Foto: TT.

FBK-Samuelsson vill slopa play in, de når kvartsfinal & Skellefteå är allas guldtips

Istids SM-slutspelspecial (9 mars)
30 min

SM-slutspelet är äntligen här, vilka vinner åttondelsfinalerna? L-G Jansson och Magnus Wahlman är delvis oense i sina tips.

  • Färjestads-tränaren Tommy Samuelsson är kritisk till play in-spelet, men får delvis mothugg av Djurgårdens tränare Hans Särkijärvi, Skellefteå-forwarden Mattias Ritola och HV-målvakten Erik Ersberg.
  • Expert L-G Jansson listar SHL:s tre bästa spelare, plus en bubblare(!).
  • Alla pekar ut Skellefteå AIK som guldfavorit i SM-slutspelet och Skellefteå-forwarden Mattias Ritola hymlar inte i sin kommentar.
  • AIK eller Tingsryd i kval mot Karlskrona? L-G Jansson tror att det är lättare att möta Modo än Karlskrona i SHL-kvalet.
  • Och vem vann expertkampen mellan L-G Jansson och Jörgen Jönsson?
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".