Reaktioner sociala medier skandalmatchen Gamla Ullevi

Lyssnarnas dom: ”Straffa busen med livstids avstängning”

Radiosportens lyssnare är inte nådiga efter att en åskådare kastat in ett knallskott nära MFF-spelaren Tobias Sana och den assisterande domaren.

Här ett axplock från reaktionerna på Radiosportens sociala medier:

Eva Johanson: Spela om matchen med tomma läktare och straffa busen med livstids avstängning att gå på fotboll, möjligtvis att busen får gå på en match per säsong med övervakare.

P.O. Lindberg: Klubbarna måste ta tag i det och bryter några av deras "fans" lagen så blir det böter och utestängning. 1a förseelsen=3 månader. 2a=6 månader. 3e=1år. 4e=livstid. Då kommer det att kännas, om nu dessa "fans" verkligen bryr sig om sporten eller om det bara är "Inget party utan pyro"...

Lena Gillerberg: Det finns enorma resurser i polis o väktarväg och ändå löser de inte problemet? Sponsorerna borde dra undan sina pengar, så kanske problemet tas på allvar. Töm läktaren där föremålen slängs in ifrån direkt och kör ut dem i skogen.... Vet att det är kollektiv bestraffning men det kan kanske odla en tjallarkultur så de riktiga förövarna åker fast å kan bli belagda med anmälningsplikt när matcherna går...

Mats-Erik Agefur: Varför inte ta det ett steg längre och begära skadestånd av idioterna och ge dem dryga böter så att det känns?

Magnus Andersson: Vissa idioter borde portas för alltid från fotbollsarenor.

Daniel Westberg: Sätt upp plexiglas runt läktarna.

Lasse Hellström: @Radiosporten skänk ev vadslagningsvinst till BRIS eller dylikt till och börja med !! (Angående Frölundaspelarens planstormning)


VAD TYCKER NI? Kommentera på Radiosportens Facebooksida.

Relaterat

Mer om Skandalmatchen på Gamla Ullevi

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".