Zlatan Ibrahimovic imponerar inte för Manchester United just nu.
Zlatan Ibrahimovic imponerar inte för Manchester United just nu. Foto: TT/Manchester Evenening News

Efter Manchester Uniteds storförlust mot Chelsea i Premier League: Nu sågas Zlatan Ibrahimovic av de brittiska tidningarna

Storförlust i prestigemötet.
Och en ny mållös match.
Nu sågas Zlatan Ibrahimovic rejält i de brittiska tidningarna.
”Hans plats kan vara i fara”, skriver Manchester Evening News.

Efter 0–4 mot Chelsea är det inga fina betyg till Manchester Uniteds spelare i de brittiska tidningarna.

En av de som får allra hårdast kritik är Zlatan Ibrahimovic.

I lokaltidningen Manchester Evening News får svensken exempelvis en tvåa på en tiogradig skala, med motiveringen: "Nu har han i fem raka Premier League-matcher slösat bort rutinmässiga chanser. Det kostar United poäng, och hans plats kan vara i fara".

Hans betyg var dock inte sämst i United. Chris Smalling får en nolla(!), bland annat med orden: "Hans sämsta insats på två år".

Manchester Evening News var inte ensamma om att ge Zlatan ett lågt betyg. I tidningen Independent får han en femma, med följande motivering: "Förutom en tidig nick och en sen volley så hade han väldigt liten offensiv påverkan på matchen. Eller påverkan över huvud taget, kan man säga".

På The Times tiogradiga skala får Ibrahimovic en trea i betyg, och följande omdöme: "Misslyckande ännu en gång att leva upp till sitt rykte – det är nu 498 minuter utan ett Premier League-mål”.

Mer om Zlatan Ibrahimovic

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".