Webbradiolyssnare över hela världen

OS-finalen i hockey lockade webbradiolyssnare över hela världen. Vi fick högvis med mejl från Hawaii, Argentina, Thailand och från flera flygplan där människor lyssnade på Radiosporten via nätet.

Hej!
Vi befinner oss i ett SAS-Plan från Kina till Köpenhamn, och är just nu över Sibirien, där OS-finalen är minst lika spännande som i Turin. Tacka gud för att det finns trådläst internet på planet och en fantastisk web-radio.
Hela planet håller tummarna.

Blågula hälsningar Maximilian och Christian

Hej!
Tillhor ocksa en av de som lysnar pa er sandning. Sitter i Kota Kinabalu, Borneo. Jag tror annu pa svensk seger....Sundin avgor!
Anders

Tjena! Vi e ett tjugotal svenska backpackers som sitter packade i ett rumi Brisbane och hejar, suckar och svettas till er formidabla sandning av denna arhundradets match!! Ni rockar, take care m8s!
/brisbanes svenska population

Hej ni på radiosporten!
Vad skulle man göra utan radiosporten på weben när man sitter på ett hotellrum i Sydkorea och det enda de visar på TV:n är repriser från alla Short Track-lopp i OS.
Underbart att ni sänder på weben.
Med vänliga hälsningar
Thomas Karlsson

Heja Sverige,
vi är åtta supportrar från Örebro som sitter på Maldiverna och lyssnar på er och OS -Finalen. Hur grymt som helst, om Sverige mot all förmodan skulle förlora, så snälla ljug för oss som lyssnar, säga att Sverige vann eller att matchen ska spelas om. Kan inte leva med att Finland vinner OS, det skulle förstöra hela semestern. HEJA HEJA SVERIGE........ Sverige vinner med 5-3.... ett i öppet mål....

Hej,
Vi sitter på flyget ovanför Rumänien på 10000m höjd och lyssnar på webradio via satellit och WLAN i flygplanet!
Heja Sverige

Ulf och Erik

På tal om lyssnare utomlands...
så är vi flera stycken som sitter på SAS flight SK 903 på väg från Stockholm till New York och lyssnar via webb-radion. Fantastiskt med internet ombord på flyget :-)
Heja Sverige!
Hälsningar,
Christer

Hej,
kul med alla dessa hälsningar från hela världen och från flygplan. inte för att jag vill skryta men själv sitter jag i en raket på väg till månen. fortsätt med ert goda arbete där nere på jorden. tack för trådlöst internet.....

Viktlösa hälsningar från
Christian

Radiosporten
radiosporten@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".