Brwa Nouri
Arkivbild. Foto: Mikael Fritzon/TT

Nouri utslängd från flygplan: ”Jag gjorde fel”

En annorlunda händelse ägde rum under lördagen - Östersunds FK-spelaren Brwa Nouri blev utslängd från flygplan.

– Jag ber om ursäkt för det här, säger Nouri till klubbens hemsida.

Under söndagen spelar Östersund bortamatch mot Kalmar i allsvenskan vilket innebär att laget redan under lördagsförmiddagen började sin resa mot Småland. Men för en spelare blev resan inte riktigt lika bekväm som för resten av ÖFK.

Det var på planet som skulle lyfta från Stockholm till Kalmar som Brwa Nouri uppfattades hotfull av personalen – det när han vägrade visa att han satt mobilen på flygplansläge för flygvärdinnan – något som resulterade i att mittfältaren fick ta bilen istället.

– De bad mig lämna planet och jag skulle inte få åka med. Det kändes orimligt. Men jag hade ju givetvis gjort fel. Jag skulle ha visat flygplansläget om jag hade förstått konsekvenserna, säger ÖFK-spelaren till klubbens hemsida.

Nu ber mittfältaren om ursäkt för sitt uppförande. 

– Det var inte bra såklart. Jag gjorde ett fel som jag aldrig kunde tro skulle få sådana konsekvenser. Och jag ber om ursäkt för det här, säger Nouri.

Mer om Allsvenskan - herr

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".