Daniel sundgren
Foto: Björn Lindgren/TT

AIK-spelaren Daniel Sundgren har fått lämna sjukhuset

AIK-spelaren Daniel Sundgren har lämnat Karolinska sjukhuset i Solna efter att ha drabbats av akuta andningsbesvär i lördags.

"Daniel Sundgren är hemma hos sin familj och blir där väl omhändertagen", skriver den allsvenska fotbollsklubben i ett pressmeddelande på sin webbplats.

Det var i helgen AIK-försvararen Daniel Sundgren fick läggas in på Karolinska sjukhuset på grund av akuta andningsbesvär

Orsaken till andningsbesvären är inte fastställd.

"Daniel mår bättre, men behöver nu vila ut ordentligt, och kommer att genomgå flera undersökningar för att fastställa exakt vad som hände och hur rehabiliteringen framöver kommer att se ut", skriver AIK vidare i pressmeddelandet.

Kantspelaren skickar via klubben en hälsning att stödet från AIK samt ledare och spelare i andra klubbar har "värmt honom oerhört mycket".

26-åringen har varit en nyckelspelare för AIK och spelat 27 av 29 allsvenska matcher. Sedan tidigare är det klart att han spelat klart för säsongen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista