Henriksson internationella ligor
Henriksson internationella ligor

Henriksson hyllar Tottenham och dissar Liverpools försvarsspel

2:59 min

Richard Henriksson om kvällens Champions League-matcher.

👍
Tottenham, med en fjolårssäsong i Champions League som var en flopp var det många som trodde att Spurs skulle få det tufft när de lottades mot ”omöjliga” Real Madrid och Borussia Dortmund. Nu har de säkrat en förstaplats redan med en omgång kvar att spela. Imponerande!

👎
Det har sagts och skrivits många gånger i höst: Liverpools försvarsspel är så dåligt och osäkert att inte ens en ledning med 3-0 i halvtid känns säker. Så upplever vi som följer matchen från sidan det, och intrycket är att spelarna ute på planen har precis samma känsla.

🌟
Låt oss lyfta fram Lorenzo Insigne. Hans förlösande 1-0-mål för Napoli mot Sjachtar var lika viktigt som det var snyggt. Ett kanonskott från 25 meter i det bortre krysset. Vi svenskar sänder en tacksamhetens tanke till förbundskapten Ventura som inte trodde på honom i kvalmatcherna mot Sverige.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista