Zlatan
Foto: OLI SCARFF

Zlatan och Nilsson-Lindelöf delaktiga i Unitedseger

Manchester United tog en 1-0-seger mot Brighton. Segermålet kom just efter att Zlatan Ibrahimovic blivit inbytt – och i försvaret gjorde Victor Nilsson Lindelöf en stabil insats.

Manchester United tog till slut en planenlig seger mot Brighton, när Ashley Young skickade in segermålet i den 66:e minuten. På en hörna landade bollen hos Young som sköt i mål via en försvarare.

United styrde matchen från början till slut men hade förtvivlat svårt att nå fram till mål mot ett defensivt Brighton. Och segermålet får kategoriseras som ett mål av det turligare slaget, skottet hade inte gått i in ifall det inte styrts via Brighton-ben.

De få gånger i matchen som Brighton gick på anfall så var Victor Nilsson Lindelöf den framträdande av United-försvararna. Ett par gånger så var han inblandad i dueller som han gick vinnande ur. Matchen är en av de bättre som 23-årigen haft i Unitedtröjan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista