Speedway: Kaparna obesegrade

Vargarna bjöd upp till bra kamp mot ännu obesegrade Kaparna men orkade inte stå emot hela vägen. Kaparna kunde till slut vinna med 53–43. Mikael Karlsson tillsammans med Rune Holta visade vägen för Valsarna när man besegrade Indianerna med samma siffror.
Mikael Karlsson visade att hans tredjeplats i GP-premiären i Hamar inte var någon tillfällighet. Efter en trög start i inledningen var han säkerheten själv efter paus. Karlsson plockade två säkra heatsegrar och var klart bidragande till segern. Totalt blev det 12 av 15 möjliga poäng för GP-trean. Ännu vassare i Valsarna var Rune Holta som bara tappade en poäng. Regerande mästarna Rospiggarna tog sin andra raka seger hemma i Hallstavik mot Västervik, som slogs tillbaka med klara 56-40. Luxo Stars, som inledde med två förluster, visar nu klass efter två raka segrar mot Smederna. Under tisdagen vann man med 56-40. Masarna som körde sin första hemmamatch för året i gästades av Örnarna som höll emot överraskande bra. Inte förrän i tävlingens sista heat säkrades hemmasegern. Tony Rickardsson och Leigh Adams körde hem en dubbelseger och segersiffrorna skrevs till 50-46 till Masarna som är obesegrade efter tre matcher.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".