engelska rubriker
Foto: Collage: Radiosporten. Bild: TT

Så skriver brittisk media efter förlusten

0:32 min

Deppigt värre i brittisk media efter semifinalförlusten mot Kroatien i VM. Men även hyllningar efter den stora framfarten i Ryssland som trots allt resulterat i en bronsmatch.

Ännu dagen efter så är reaktionerna många i England. På BBC:s hemsida kan folk skicka in sina hälsningar till en direktrapportering och på Twitter så har allt ifrån det brittiska hovet till politiker och gamla fotbollsstjärnor visat sin stolthet och besvikelse för det unga engelska landslaget. 

Smärtan fortsätter. Mandzukic knäckte tapper England.

Nationens skatt. 

Håll era huvuden högt! Slutet av världen, men Kane insisterar på det här bara var starten.

VM-ångest för engelska hjärtan, Kroatien avgjorde i förlängningen. 

”Ni gjorde oss stolta”.

Engelska spelare ligger ner på planen, samtidigt som fansen applåderar dem. Det här var den finaste av insatser, bättre än vad många fans hade vågat drömma om. Laget nådde inte ändra fram men kan lämna Ryssland med huvudet högt.

Det här unga laget gav allt, det är ett stort steg framåt och de kommrt bara bli bättre i framtiden. De gjorde oss stolta. Grattis Kroatien.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista