Schoughs syster gjorde VM-låt – och tappade bort passet

5:17 min

Passproblem gör att Olivia Schoughs systrar tvingas se kvällens VM-semifinal i Sverige.
Men ena systern kanske kan hjälpa Olivia ändå.
Hon har nämligen gjort en VM-låt.

Tanken var att Olivia Schoughs tre systrar skulle ha varit på plats i Frankrike nu, för att se VM-semifinalen mellan Sverige och Nederländerna.

Men så blev det inte. När resan skulle bokas upptäckte de att både Matildas och Lovisas pass hade gått ut – och att Lydia tappat bort sitt.

– Jag har precis flyttat hem till min kille, så antagligen har jag tappat bort det i flytten. Men jag var ganska säker på att jag visste var jag hade det. Men det låg inte där jag trodde det skulle vara, så det var riktig, riktig panik i måndags kväll, säger hon till P4 Halland.

Men även om Olivia Schough inte får ha någon av sina systrar på plats kan Lydia ändå hjälpa henne med uppladdningen. För hon har nämligen gjort en VM-låt.

– Jag jobbar mycket i studion med mina låtskrivare. Och min idé var att vi skulle göra en riktigt bra VM-låt, och det tyckte de lät lika roligt som jag. Så vi började planera det redan i höstas, och sen har det bara öst på – och så blev det så himla bra och lyckat till slut, säger Lydia Schough.

Hör låten i ljudklippet ovan, där Lydia även berättar hur hon löser passproblemet om Sverige går till VM-final.