Inför CL: Chelsea och Juventus i brygga

Frågan på allas läppar ikväll är: kan Chelsea vända 1-2-underläget borta mot Barcelona? Även Zlatans Juventus har underläge att vända.

Frågan är om Zlatan Ibrahimovic finns med på planen när italienarna möter Werder Bremen.

Idag på morgonen genomgick Zlatan en test av sitt onda knä, som hindrade spel i helgens ligamatch. Hur testet föll ut finns det ingen information om men han är med i truppen till matchen mot Werder Bremen på Delle Alpi.

Frågetecken för David Trezeguet i Juventus är uträtat - han är spelklar. Juve har en tuff uppgift - Werder vann första mötet med 3-2.

Henrik Larsson är med i Barcelonas 18-mannatrupp till prestigemötet mot Chelsea. Men det är också Lionel Messi som var avstängd senast och det gör det ännu svårare för Henke att få starta i Barcelona som har 2-1 med sig från Stamford Bridge.

Matchen döms av världens bäste domare Michael Merk från Tyskland.

När lagen möttes förra året var också världens bäste domare aktuell. Då hette han Anders Frisk. Och matchen blev slutet på hans karriär.

Kvällens tredje match är Villa Real-Glasgow Rangers. Där har spanjorerna det bästa utgångsläget efter att ha nått 2-2 på bortaplan.

Matchen Inter-Ajax spelas om en vecka eftersom både Milan och Inter kommer från Milano och dessutom delar arena. Milan spelar sin retur på onsdag då man möter Bayern München.

Radiosporten
radiosporten@sr.se