Jan Peterson leder Trafikredaktionen vid Sveriges Radio

Chefen har ordet

Nu skall dubbdäcken vara borta, mcåkarna är tillbaka på vägarna och naturen spricker upp.
Även den här hemsidan är på gång och vi har lanserat mycket nytt innehåll. Vi vill ge dig mycket mer information än om bara aktuella störningar.

Här kan du nu läsa och lyssna till reportage om trafik och annat från vårt verksamhetsområde. Vi försöker samla alla nyheter från Sveriges Radios nyhetsredaktioner som tillsammans ger en bra bild av detta aktuella bevakningsområde som ju berör de allra flesta av oss.

Du kan hitta reportage om pendlingen i Mälardalen och de mödor som pendlarna får utstå – inte minst när Stockholms central bli strömlöst två dagar i rad.

Vi kommer med fler artiklar och godsaker på sidan – snart kan du se bilder och får veta mer om hur jobbet går till här på Sveriges största trafikredaktion och den enda som är igång dygnet runt, året runt.

Naturligtvis ser vi fram emot synpunkter, idéer och frågor från dig som hjälper oss hjälpa alla trafikanter så att våra sidor kan bli ännu bättre. Du hittar ett formulär för att skriva e-post till oss längst ned på sidan.

Vi hörs!

Janne Peterson
Chef  Trafikredaktionen

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".