Tågtrafiken i påsk

Med anledning av arbeten med Citybanan är det stopp för all fjärr- och pendeltågstrafik mellan Stockholm central och Älvsjö från torsdag den 5 april klockan 22.00 fram till tisdag 10 april klockan 05.00. Detta medför förlängda restider, inställda avgångar och vissa sträckor som ersätts med bussar. För ytterliggare information se anslag på stationerna eller hos respektive järnvägsföretag.

Inga pendeltåg mellan Stockholms central och Älvsjö

All tågtrafik är inställd mellan Stockholms central och Älvsjö station i båda riktningarna från skärtorsdagen den 5 april klockan 22.00 till tisdag morgon den 10 april klockan 05.00. Anledningen till avstängningen är arbeten med Citybanan.

Det går en ersättningsbuss mellan Telefonplans tunnelbanestation på röd linje och Älvsjö station. Restiden är cirka 10 minuter.

Reser du till eller från Västerhaninge/Nynäshamn är det lättast att resa via tunnelbanestationen Farsta strand.

Tvärbanan ersätts med bussar

Tågtrafiken på hela Tvärbanan är också inställd under påsk, från skärtorsdagen den 5 april klockan 21.00 till onsdagen den 11 april klockan 01.00.

Bussar ersätter tågtrafiken mellan Sickla udde och Liljeholmen, men från Trekanten till Alvik går det inte att köra ersättningsbussar utmed Tvärbanans sträckning. Där hänvisas istället till ordinarie trafik. Ta hjälp av reseplaneraren för att få alternativ.

Fjärrtåg

Banarbeten på sträckan mellan Stockholm och Älvsjö 5 april klockan 05.00 och 10 april 05.00. Vissa tåg inställda och vissa tåg leds om.

Källor: Sl, SJ och Trafikverket.