Anica Stenberg
Anica Stenberg Foto: Madeleine Blidberg/Sveriges Radio

Anica Stenberg

Trafikreporter

Arbetar på P4 Göteborg.

Lyssnar på radio:

Från tidig morgon till sena kvällen. Har radio i köket och självklart på toa, man vill ju inte missa något.  Jag lyssnar mestadels på hemmakanalen P4, men är också en gravt Spanarna-beroende så fredag eftermiddag blir det P1. Har precis återupptäckt klassikern På Minuten och brukar lyssna via Sveriges Radio-appen i telefonen på bussen hem. Försöker låta bli att skratta högt men lyckas oftast inte.

Bäst med Göteborg:

Uppvuxen i väst, men har bott inne i stan hela mitt vuxna liv. Älskar vattnet, ta båten ut till öarna, uteserveringarna längs hamn och kanaler… Och att strosa runt i stan, gärna längs små gator och upptäcka nya pärlor. Tycker också mycket om Näckrosdammen. En liten men mysig park med både större gräsmattor för picknick och små undangömda parkbänkar nära vattnet där man kan sitta och fundera i lugn och ro.  Där sprang jag runt med min farmor bland kastanjerna när jag var liten, och där har jag gungat med min son när han var liten.

anica.stenberg@sverigesradio.se
08-784 50 00

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista