Mirre Juneström

Trafikreporter

Placerad i Jönköping. Sänder i följande P4-kanaler: Jönköping, Östergötland, Kronoberg, Kalmar, Väst, Skaraborg, Sjuhärad och Halland.

Radion har varit som en bästa kompis ända sedan början av 70-talet då man satt på sitt rum med rullbandspelaren och en mick i högsta hugg framför fräna program som "Upp till tretton" och "Kvällstoppen". Fick man med låtar som exempelvis "Caroline" med Status Quo eller "Ballroom Blitz" med Sweet på sitt rullband var lyckan total.

Klart man drömde om att få jobba på radion!

Redan som tonåring medverkade jag i sportlovsredaktionen i Radio Jönköping och ungefär hundra år senare fick jag chansen att göra programmet Panelhönorna live på fredagar med kompisen Sara. Jättekul. Nästan lika kul som att få kåsera varje tisdag under rubriken Mamma Mirre eller som att få jobba på trafikradion.

Radions och min vänskap består.

Tycker om chips (grill) med dipp, katter, barn, köra hoj, loppis, musik, musik och musik (om gruppen inte heter Nickelback, då stänger jag av radion), filmer man får lipa till, böcker, roliga människor, frågesport, auberginerätter och så älskar jag att köra bil. Och traktorer.

trafik.jkpg@sverigesradio.se
08-784 50 00