Sinikka Ortmark Stymne Foto:Liisa Paavilainen Sveriges Radio/Sisuradio
sisu på svenska söndag 25.8 kl. 10:04

Sisu på svenska tillbaka i normalläge

6:52 min

Efter sommarens intervjuserie kickstartar vi hösten med ett normalt innehåll. I höstens första program träffar vi Jonathan Rissanen som var nära att drunkna i början av sommaren.

Fildelningsportalen The Pirate Bay fyllde tio år för några veckor sedan. Professorn i medie- och kommunikationsvetenskap Christian Christensen berättar för Sisu på svenska vad han tror ligger bakom att The Pirate Bay har klarat sig så länge.

Sinikka Ortmark Stymne är kanske mest känd för boken "Du som haver barnen kär", en roman som bygger på brev mellan ett krigsbarn och en mamma. I veckans program berättar Sinikka Ortmark Stymne sin nya bok "Kära Mamma", som behandlar förhållandet mellan döttrar och mödrar.

Vi hör dessutom om teaterföreställningen "Vi tittar på Finland" som bygger på en grupp svenska ungdomars erfarenheter av en resa till Finland.

Programledare: Erik "Eki" Regnström

Journalismimme perustana on uskottavuus ja puolueettomuus. Sveriges Radio on riippumaton poliittisista, uskonnollisista, taloudellisista, julkisista ja yksityisistä intresseistä.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista