Pandora med Populas programledare Erkki Kuronen och Maija Waris. Infällda i ramen Magnus Silfvenius Öhman med Antti Pasila.
Pandora med Populas programledare Erkki Kuronen och Maija Waris. Infällda i ramen Magnus Silfvenius Öhman med Antti Pasila. Foto: Erkki Kuronen, Sveriges Radio Sisuradio
Popula

Popula Special: Pandora älskar Finland

Technodrottningen Pandora bjuder hem Populas programledare Erkki och Maija på fika och berättar om det intensiva nittiotalet, sin kommande egenskrivna drömplatta och om evighetsturnén i Finland.

Alla minns Pandoras 90-talshits såsom Trust Me, Don't You Know eller One Of A Kind, men visste ni att hon än idag är superstjärna i Finland (samt Drottning av Åland) och turnerar republiken runt var och varannan helg? Popula kör klassiskt hemma-hos-reportage hos Pandora och pratar om kärleken till Finland, musiken och hela tjottaballongen.

I vår serie Hollywood är finskt träffar Magnus Silfvenius Öhman den driftiga och hungriga entreprenören tillika business-succén Antti Pasila i Los Angeles.

Tervetuloa Populan maailmaan!

Fredag 22 juli kl 20.40–21.40 i P4 och Sisuradio
Programledare Erkki Kuronen och Maija Waris

Programmet sändes första gången 11 mars 2016

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".