Jan Näpärä, Maija Waris, Magnus Silfvenius Öhman och Elin von Wright.
Jan Näpärä, Maija Waris, Magnus Silfvenius Öhman och Elin von Wright. Foto: Kollage: Erkki Kuronen, Sveriges Radio Sisuradio
Popula

Ett Kentfans bekännelser

Popula sörjer Kents sista andetag tillsammans med Jan Näpärä. Eurovisionshitmakaren Joy Deb dricker bärs med finska agenter i L.A. och journalisten Thomas Silén är en svensk man i Helsingfors.

Kentfantasten Jan Näpärä bjuder Populas Erkki och Maija på en nostalgitripp med hjärtskärande vackra Kentlåtar och tackar Jocke Berg för varenda tår han har fått gråta.

Amerikakorren Magnus Silfvenius Öhman hänger med Joy Deb, den sverigefinska musikproducenten som tagit Melodifestivalen med storm och som nu jobbar på en världserövring från sin nya bas i Los Angeles.

Och i Haloo Helsinki berättar svensken Thomas Silén om sitt hatkärleksförhållande till Helsingfors för Finnblickens reporter Elin von Wright.

Allt detta och massa skön musik i Populastudion tillsammans med Erkki Kuronen och Maija Waris. Fredag 18 mars kl 20.40–21.40 i Sisuradio.

Programmet sändes första gången 18 mars 2016

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista