Terapi mot bikinihets med Maria Huhtinen och finlandssvensk mythbusting med Jean Salminen
Erkki Kuronen, Maria Huhtinen, Jasmin Lindberg och Jean Salminen. Foto: SR Sisuradio
Popula

Terapi mot bikinihets med Maria Huhtinen och finlandssvensk mythbusting med Jean Salminen

Finlandsvenska Jean Salminen kommer till Populastudion. Erkki och Jasmin besöker dansaren Maria Huhtinen som säger stopp till utseendehetsen före bikinisäsongen.

Jag är för tjock. Jag måste träna. Varför är alla andra så snygga? Att jämföra sig med redigerade bilder hjälper inte. Sluta klaga och börja peppa dig själv istället! I kvällens Popula sätter vi stopp på destruktiva tankemönster inför "beach 2017" och möter dansaren, koreografen och musikalartisten Maria Huhtinen som ger handfasta tips och råd. Var förlåtande mot dig själv, de enda som tjänar på din oro och stress är kapitalistiska krafter!

I studion får Erkki Kuronen och Jasmin Lindberg besök av Jean Salminen. Jean är finlandssvensk och är född och uppvuxen i Åbo. Han flyttade till Sverige för jobbet och romansen för drygt ett och ett halvt år sedan. Vi pratar identitet och hur det är att vara minoritet i sitt hemland. Och stämmer påståendena om att finlandsvenskar i Finland känner sig kränkta?

Programmet är en repris.


Programledare Jasmin Lindberg och Erkki Kuronen
Instagram/Facebook/Snapchat: SRPopula

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".