Popula 27 oktober 2017
Jasmin Lindberg, Puma Swede och Erkki Kuronen / Infälld: Olli Kähärä / Foto: Sammy Steen / Erkki Kuronen / SR Sisuradio
Fredag 27 okt kl 20.40 i Sisuradio

Dubbelmackor och hamburgare med Puma Swede

Sverigefinska internationella porrstjärnan Puma Swede startar hamburgerrestaurang i Malmö. 60-åringen Olli Kähärä tror på bodybuilding och siktar på guld.

Vad gör Johanna aka Puma Swede när hon inte ägnar sig åt vuxenunderhållning? Ja, hon flippar bland annat burgare. Men det är genom porren hon slog igenom. Från finska klassen i Tumba utanför Stockholm till porrstudiorna i L.A. är en lite ovanligare klassresa. I veckans Popula tar vi reda på hur Johanna egentligen blev Puma Swede. Och så blir det fejkorgasmtävling i studion!

Dessutom besöker programledarna Erkki Kuronen och Jasmin Lindberg gymmet där de träffar kroppsbyggaren Olli Kähärä. Olli har en bakgrund av skidåkning och boxning men har sedan 1978 ägnat sig åt kroppsbyggande. Förra året tävlade han i SM och vann brons. I år siktade han på guld, men fick i sista stund ställa in sina planer efter en inre blödning i lårmuskulaturen. I Popula berättar Olli om hur du kan ta kontroll över dina tankar för att komma igång med träningen och varför åldern aldrig är ett hinder. 

Programledare Jasmin Lindberg och Erkki Kuronen

Popula – rejäl radio på svenska och finska
Fredag 27 okt kl 20.40 i Sisuradio
Facebook/Instagram/Twitter: SRPopula

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".