22/3 JILL NÄRMAR SIG, MEN WINNERBÄCK KVAR I TOPP

Lars Winnerbäck och Miss Li kan glädja sig åt ytterligare en vecka som ettor på Svensktoppen! Det blev inga större förändringar i Topp 3 förutom att Jill Johnson avancerade upp till andraplatsen och därmed puttade ned Amanda Jenssen till tredjeplatsen och Larz-Krizterz till fjärdeplatsen.

Brolle fick lämna listan till förmån för tjejjerna i Cookies’n Beans, som var veckans enda nykomlingar med sin Melodifestivallåt ”What If” på åttondeplatsen.

Bland veckans nya utmanare märks flera revanschsugna artister från Melodifestivalen, till exempel Thorleifs, Susanne Alfvengren och Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng.

Även Sanna Nielsen utmanar den här veckan med ”I can catch the moon”, som också kunde ha blivit en Melodifestivallåt;

- Ja, det stämmer. Jag tvekade faktiskt mellan den och Empty Room förra året. Men båda låtarna betyder lika mycket för mig, skillnaden är att ”I can catch the moon” handlar om lycklig kärlek, berättade Sanna Nielsen i programmet.

Hur det går för Sanna och de andra utmanarna och de 10 som redan ligger på listan hör du nu på söndag 29/3 kl.11.03!

/Carolina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".