8/4 MÅNS NY ETTA

Förra veckan fick han se sig slagen med bara någon poäng efter Lars Winnerbäck – men nu avancerade Måns Zelmerlöw till förstaplatsen.

-  Nej, vad kul! Är det sant?! Svensktoppen betyder mycket för mig, det är ett program som jag följt hela livet. Det här är Stort!

 Men han möter också tufft motstånd den här veckan, många av de gamla konkurrenterna från Melodifestivalen finns med bland utmanarna, t ex E.M.D

- De slog mig med bara en poäng i festivalen – hoppas jag nu får slå dem tillbaka, om så bara med en poäng. Då skulle jag bli sjukt nöjd.

E.M.D som för övrigt befinner sig i Los Angeles. Mattias Andreasson avslöjar bland annat att de beryktade hattarna inte får vara med på sommarturnén: 

- Nej, det var mest en rolig grej till melodifestivalen, och så blir det nog för varmt i sommar att bära frack och hatt.

Även Susie från Lili & Susie var med i programmet, på tillfällig semester i Thailand;

- Vi beslöt oss för att ta semester nu, i sommar är vi uppbokade med spelningar och TV-program. Det går otroligt bra för oss just nu och vi hoppas att även juryn ska gilla ”Show me heaven”. Det vore kul med comeback på Svensktoppen.

Bland övriga utmanarna märktes Sarah Dawn Finer, Scotts och Mando Diao som fick en omtest!

Vi hörs på söndag!

/Carolina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".